289037043_154113700531781_2134169810652323915_n

Kryetarja e Komitetit Shqiptar të Birësimeve, Znj. Alma Laci, priti Drejtoren Ekzekutive të Agjencisë Franceze të Birësimeve (AFA) Znj. Charlote Girault dhe kolegen e saj për Evropën Znj. Manuela Beaudoin.

Kryetarja e Komitetit Shqiptar të Birësimeve, Znj. Alma Laci, priti Drejtoren Ekzekutive të Agjencisë Franceze të Birësimeve (AFA) Znj. Charlote Girault dhe kolegen e saj për Evropën Znj. Manuela Beaudoin. Në takim u diskutua gjatë për mundësinë e forcimit të bashkëpunimit dypalësh në interesin më të lartë të fëmijëve. #FëmijëtTëParët

Shpërndaje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

ANKOHU KETU