Loading…

Aktivitete

AKTIVITETE

Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja prezanton kryetaren e Komitetit Shqiptar të Birësimeve znj. Alma Laci Sulstarova

Në ambientet e Komitetit Shqiptar të Birësimeve, Ministri i Drejtësisë z.Ulsi Manja, ka prezantuar kryetaren e re të këtij komiteti, znj. Alma Laci Sulstarova, e cila zëvendëson znj. Denada Seferi. Ministri në fjalën e tij ka bërë të qartë synimet e tij dhe stafit mbështetës për t’i dhënë këtij institucioni më shumë peshë, më shumë

Lexo më Shumë »

ANKOHU KETU

  • Rruga " Mine Peza ", Pallati 87/3, Shkalla 2, Tirane, Albania
  • +355 42 22 64 65 , +355 42 22 74 87
  • info@kshb.gov.al