Ministri i Drejtësisë, fushatë inkurajuese për birësimin e fëmijëve

“Birëso një fëmijë-Dhuro një familje” – Është ky slogani me të cilin Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja dhe kryetarja e Komitetit të Birësimit znj. Alma Sulstarova kanë nisur një fushatë ndërgjegjësuese. Fushata është lançuar në ambientet e Komitetit Shqiptar të Birësimit, në prani edhe të një çifti me tre fëmijë, të cilët në emër […]

ANKOHU KETU