Ministri i Drejtësisë, fushatë inkurajuese për birësimin e fëmijëve

“Birëso një fëmijë-Dhuro një familje” – Është ky slogani me të cilin Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja dhe kryetarja e Komitetit të Birësimit znj. Alma Sulstarova kanë nisur një fushatë ndërgjegjësuese. Fushata është lançuar në ambientet e Komitetit Shqiptar të Birësimit, në prani edhe të një çifti me tre fëmijë, të cilët në emër […]

Histori birësimi Çifti italian, një grusht dhe’ shqiptar për të mbjellë një “lule kujtesë”

Histori birësimiÇifti italian, një grusht dhe’ shqiptar për të mbjellë një “lule kujtesë” Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja me përkrahjen edhe të kryetares së Komitetit Shqiptar të Birësimeve znj. Alma Sulstarova, ka marrë një iniciativë mbreslënëse: gjetjen dhe rrëfimin e disa prej historive më pikante të këtij komiteti ndër vite. Të treguara nga dëshmitarë, nga […]

ANKOHU KETU