AKTIVITETE

Histori birësimi Çifti italian, një grusht dhe’ shqiptar për të mbjellë një “lule kujtesë”

Histori birësimiÇifti italian, një grusht dhe’ shqiptar për të mbjellë një “lule kujtesë” Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja me përkrahjen edhe të kryetares së Komitetit Shqiptar të Birësimeve znj. Alma Sulstarova, ka marrë një iniciativë mbreslënëse: gjetjen dhe rrëfimin e disa prej historive më pikante të këtij komiteti ndër vite. Të treguara nga dëshmitarë, nga

Lexo më Shumë »

Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja prezanton kryetaren e Komitetit Shqiptar të Birësimeve znj. Alma Laci Sulstarova

Në ambientet e Komitetit Shqiptar të Birësimeve, Ministri i Drejtësisë z.Ulsi Manja, ka prezantuar kryetaren e re të këtij komiteti, znj. Alma Laci Sulstarova, e cila zëvendëson znj. Denada Seferi. Ministri në fjalën e tij ka bërë të qartë synimet e tij dhe stafit mbështetës për t’i dhënë këtij institucioni më shumë peshë, më shumë

Lexo më Shumë »

ANKOHU KETU